gototopgototop
Sie sind hier: www.aqua-filt.hu Készülék regisztráció
Készülék regisztráció

A kiterjesztett jótállás kizárólag a termék regisztrációja esetén érvényes.
A kiterjesztett jótállásról bővebb információt a berendezéshez tartozó gépkönyvben olvashat.
 

Ön abban az esetben jogosult a termékhez tartozó kiterjesztett jótállás igénybevételére, amennyiben a terméket a vásárlást igazoló számla teljesítési dátumától számított 90 napon  belül regisztrálja.
 

A sikeres termékregisztrációhoz szüksége lesz az AQUA-FILT Víz- és Uszdatechnikai Kft. által forgalomba hozott készülékének:

 • gyártási számára (megtalálható a vásárlást igazoló számlán, a készülék gépkönyvében/használati útmutatójában valamint a készüléken elhelyezett gyártmány táblán)
 • a vásárlást igazoló számla sorszámára
 • a készülék pontos telepítési címére
 • a készülék tulajdonosának teljes nevére
 • a készülék tulajdonosának telefonszámára
 • a készülék tulajdonosának email címére
   

Ügyfeleink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért az ön által a készülék regisztráció során megadott adatait kizárólag a garanciális problémák megoldása érdekében használjuk fel, azokat harmadik fél részére semmilyen formában nem adjuk át. Amennyiben ehhez kifejezett hozzájárulását adja, úgy megadott email vagy postai címére legfeljebb havi egy alkalommal rövid hírlevelet küldünk melyben hasznos információkkal szolgálunk aktuális akcióinkról és újdonságainkról. A hírlevélre való feliratkozás nem előfeltétele a kiterjesztett jótállás igénybevételének.

A készülék regisztrációs űrlap kitöltése és elküldése után kollégáink ellenőrzik a megadott adatokat. Amennyiben azok nem megfelelőek, megkísérlik önnel felvenni a kapcsolatot az adatok egyeztetésének érdekében.
Amennyiben a megadott adatok megfelelőek, készülék regisztrációját emailben igazoljuk vissza általában 2 munkanapon belül.

Abban az esetben, ha Ön nem kapja meg a készülék regisztrációt igazoló emailt, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36-99/510-015 telefonszámon vagy az info@aqua-filt.hu email címen keresztül.

 


 

Amennyiben élni kíván a kiterjesztett jótállás által nyújtott biztonsággal, kérjük töltse ki az alábbi adatlapot:

 

Required *

Kérjük válassza ki milyen készüléket kíván regisztrálni!

Kérjük adja meg készüléke gyártási számát, melyet a vásárlást igazoló számlán, a készülék gépkönyvében / használati útmutatójában valamint a készüléken elhelyezett gyártmány táblán talál!

Kérjük adja meg a vásárlást igazoló számla sorszámát!

Kérjük adja meg a készülék pontos telepítési címét! Pl.: 9400 Sopron Faller Jenő utca 12. II. emelet 9. ajtó

Kérjük adja meg a készülék tulajdonosának teljes nevét!

Kérjük adja meg a készülék tulajdonosának telefonszámát! Pl.: +36-70/777-77-77

Kérjük adja meg a készülék tulajdonosának email címét! Pl.: info@kovacsjanos.hu

A jelen mező megjelölésével egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az AQUA-FILT Víz-és Uszodatechnikai Kft., a részemre a megadott elérhetőségeimre (emailben és/vagy postai levélben) a jövőben is jelen hozzájárulásom visszavonásáig címzett reklámüzeneteket küldjön. Különösen az általam regisztrált készülékkel összefüggésben az egyes ajánlatokról, akciókról, illetve promóciókról közvetlenül értesítsen. A személyes adataim kezelésére, valamint a jelen hozzájárulás visszavonására vonatkozó jogaimmal kapcsolatban az alábbi Adatkezelési tájékoztató elolvasásával teljes körűen tájékozódtam, és az adatkezeléssel kapcsolatos feltételeket tudomásul vettem.

Adatkezelési tájékoztató

Az  AQUA-FILT Víz-és Uszodatechnikai Kft. (székhely: 9400 Sopron Faller Jenő utca 12.) az Ön által jelen regisztrációs oldalon átadott személyes adatait kifejezett önkéntes hozzájárulása alapján és csak abból a célból kezeli, hogy telefonszám és/vagy e-mail útján reklám küldése céljából időről időre megkeresse. Megadott személyes adatainak kezelése a jelen tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően és adatkezelési hozzájárulásának visszavonásáig történik. Az adatszolgáltatás önkéntes és bármikor indokolás nélkül visszavonható. A visszavonó nyilatkozatot az alábbiak szerinti bármely módon is meg lehet tenni:

 

 • Az info@aqua-filt.hu címre küldött elektronikus levélben.
 • Az AQUA-FILT Víz- és Uszodatechnikai Kft. számára 9400 Sopron Faller Jenő utca 12 alatti címére küldött postai küldeményben.
 • Az AQUA-FILT Víz- és Uszodatechnikai Kft 9400 Sopron Faller Jenő utca 12 alatti üzletében vagy +36-99/510-015 telefonszámon tett szóbeli nyilatkozattal.


A visszavonó nyilatkozatban a Önnek lehetősége van annak megjelőlésére is, hogy csak marketing célú megkeresésekhez nem járul hozzá, azonban engedélyezi szükséges adatainak a kiterjesztett jótállással kapcsolatos ügyintézéshez szükséges mértékű kezelését.
Az adatkezeléssel kapcsolatos egyéb jogai tekintetében panasszal élhet az AQUA-FILT Víz- és Uszodatechnikai Kft. fentebb megjelölt elérhetőségein, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatósághoz (1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C), illetőleg bírósághoz is fordlhat.

  Refresh Captcha  
Kérjük adja meg a bal oldalon látható ellenőrző kódot vagy kérjen új kódot a középen látható ikonnal.
 
Google+