gototopgototop
Ön jelenleg itt van: www.aqua-filt.hu Sikeres készülék regisztráció

Rendszerünk fogadta kérelmét. Kollégáink ellenőrzik a megadott adatokat. Amennyiben azok nem megfelelőek, megkísérlik önnel felvenni a kapcsolatot az adatok egyeztetésének érdekében.
Amennyiben a megadott adatok megfelelőek, készülék regisztrációját emailben igazoljuk vissza általában 2 munkanapon belül.

Abban az esetben, ha Ön nem kapja meg a készülék regisztrációt igazoló emailt, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36-99/510-015 telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen keresztül.

Annak érdekében hogy a megvásárolt berendezés hosszú időn át probléma mentesen szolgálja az ön kényelmét, javasoljuk, hogy tanulmányozza a berendezés üzemeltetésére és karbantartására vonatkozó részeket a berendezés gépkönyvében és/vagy felhasználói útmutatójában.
 

Tisztelt Vásárlónk!

Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy bizalmával megtisztelt minket, és az általunk gyártott AQUAMATIC vízlágyító berendezést választotta. Engedje meg, hogy néhány praktikus tanáccsal szolgáljunk önnek, annak érdekében, hogy vízlágyító berendezését minél hosszabb ideig probléma mentesen használhassa.

Mire érdemes figyelni a vízlágyító berendezés üzemeltetése során?

A vízlágyító előtt minden esetben található egy szűrő melynek feladata, a hálózatban található nagyobb méretű fizikai szennyeződések (homok, rozsda, stb.) eltávolítása a  berendezés és az egyéb nagy értékű szerelvények, gépek (csaptelepek, mosogatógép stb.) megóvása érdekében.
A kiszűrt szennyeződések a szűrőházban idővel felhalmozódhatnak, és a víznyomás csökkenésén túl, kitűnő táptalajt biztosítanak a különböző baktériumok és egyéb kórokozók megtelepedéséhez. Javasoljuk, hogy fél évente gondoskodjon a szűrő tisztításáról, illetve szükség esetén a betét cseréjéről.
A víz lágyítása, a berendezésben található ioncserélő gyanta segítségével történik, mely eltávolítja a vízben található vízkőképződést okozó kalcium és magnézium ionokat, majd telítődése után, tömény sóoldattal történik regenerálása.
Annak érdekében, hogy a gyanta felületén esetleg megtelepedő kórokozók ne rontsák a berendezés által biztosított ivóvíz minőségét, javasoljuk, hogy fél évente gondoskodjon a töltet időszakos fertőtlenítéséről.
Az ioncserélő gyanta a használat közben elöregszik és kapacitása csökken, ezért a változatlan minőségű lágyvíz előállításához szükségessé válhat a berendezés beállításainak módosítása. Javasoljuk, hogy évente ellenőrizze a berendezés által előállított víz keménységét.
8-10 év elteltével előfordulhat, hogy a kapacitáscsökkenés a beállítások módosításával már nem kompenzálható. Amennyiben a berendezés általános mechanikai állapota és tömítettsége megfelelő, a gyantatöltet szervizünkben történő cseréje után a vízlágyító még hosszú ideig üzemeltethető.
Amennyiben a karbantartást  szakemberrel szeretné elvégeztetni, a fentiekkel kapcsolatban további kérdése, vagy vizének minőségével kapcsolatban kétsége merülne fel, munkatársaink  korszerű laboratóriumi háttérrel, készséggel állnak rendelkezésére alábbi elérhetőségeinken:
 

telefonon +36-99/510-015 vagy +36-99/510-016 telefonszámokon
személyesen Sopronban, Faller Jenő utca 12. szám alatti üzletünkben
e-mailben az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címen

 
Google+