gototopgototop
Ön jelenleg itt van: www.aqua-filt.hu WEBÁRUHÁZ Vegyszerek Devízkő G vízkőoldó szer medence tisztításához (1kg)

Devízkő G vízkőoldó szer medence tisztításához (1kg)
AQUA-FILT Kft.

Devízkő G vízkőoldó szer medence tisztításához (1kg)
Ár: 1 908 Ft
Szállítás: 1
Súly: 1.0 kg

A DE-VÍZKŐ G alkalmas akril kádak, fóliás, csempézett, mozaikkal burkolt medencék felületi vízkőmentesítésére.
 

Fontos tudnivaló! A vízkezelő szerek használata során fordítson fokozott figyelmet a pontos és megfelelő módon történő adagolásra, mivel a túlzott mennyiségű, vagy nem megfelelő töménységben, vagy módon adagolt vegyszer a medence és a berendezések anyagának károsodását okozhatja, valamint bizonyos esetekben a medencevíz minőségét is ronthatja!

Alkalmazása:
A vízkőoldó szert műanyag ecsettel vagy szivaccsal vigyük fel a felületre. Átlagos felhasználás szerint vékonyan kenve 1 kg DE-VÍZKŐ G kb. 10-15 m2 felületre elegendő. A vízkőréteg vastagságától függően egymás után többször használjuk. A szer géles jellege miatt függőleges felületeken is alkalmazható. Korlátozottan alkalmas vas, mangán kirakódások eltávolítására.
A felület átnedvesítése után várjunk 5–20 percet, majd tiszta vízzel öblítsük le a felületet.

Felületek kezelése előtt végezzünk tisztítási próbát.

A bőrirritáció elkerülésére gumikesztyű és védőszemüveg használata kötelező.

Fontos tudnivaló!A vegyszereket mindig hűvös, száraz, gyermekek elől elzárt helyen tárolja! Az Ön és családtagjai egészsége érdekében kizárólag érvényes OTH engedéllyel rendelkező vegyszereket használjon!
Az OTH engedéllyel elátott termékeket Országos Tisztiorvosi Hivatal megvizsgálta és használatukat engedélyezte, így Ön biztos lehet benne, hogy az egészségre ártalmatlan terméket vásárol.

OTH engedélyszám: OTH 5866-10-2008


Google+