gototopgototop
Ön jelenleg itt van: www.aqua-filt.hu WEBÁRUHÁZ Vegyszerek Dinax Filter cleaner F szűrőtisztító szer (1kg)

Dinax Filter cleaner F szűrőtisztító szer (1kg)
AQUA-FILT Kft.

Dinax Filter cleaner F szűrőtisztító szer (1kg)
Ár: 899 Ft
Szállítás: 1
Súly: 1.0 kg

Szűrőtisztító folyadék homokszűrők és szűrőbetétek tisztításához
 

Fontos tudnivaló! A vízkezelő szerek használata során fordítson fokozott figyelmet a pontos és megfelelő módon történő adagolásra, mivel a túlzott mennyiségű, vagy nem megfelelő töménységben, vagy módon adagolt vegyszer a medence és a berendezések anyagának károsodását okozhatja, valamint bizonyos esetekben a medencevíz minőségét is ronthatja!


Alkalmazása:
Homokszűrőkben: Visszamosás közben, működő szivattyú mellett, lassan adagoljon a szkimmerbe 200-300 ml szűrőtisztító folyadékot. Működtesse a szűrőszivattyút legalább 5 percig (míg a víz tiszta nem lesz). Ezt kövesse 10 másodperc öblítés, majd állítsa vissza a rendszert normál szűrésre.

Szûrõbetétekben: Vegye ki a szűrőbetétet a szűrőházból és permetezze be szűrőtisztító folyadékkal. Hagyja rajta legalább 5 percig. A keletkezett habot erős vízsugárral távolítsa el. Papírszűrőkhöz is alkalmazható.

Fontos tudnivaló!A vegyszereket mindig hűvös, száraz, gyermekek elől elzárt helyen tárolja! Az Ön és családtagjai egészsége érdekében kizárólag érvényes OTH engedéllyel rendelkező vegyszereket használjon!
Az OTH engedéllyel elátott termékeket Országos Tisztiorvosi Hivatal megvizsgálta és használatukat engedélyezte, így Ön biztos lehet benne, hogy az egészségre ártalmatlan terméket vásárol.

OTH engedélyszám: OTH 2686-6-2008


Google+